Céginformáció

A SIVA Elektronikai Kkt 1989-ben alapult nagy teljesítményű sztereó erősítők gyártása céljából a szórakoztató és az ipari felhasználók részére, úgy mint színházak, mozik, diszkók, iskolák, művelődési házak, csarnokok, zenekarok, pályaudvarok.

Első lépésben kis impedanciára dolgozó (4, 8, 16 ohm) 2 x 100 W - 2 x 1200 W teljesítmény leadására képes erősítőket gyártottunk. Később, az igényeknek megfelelően megjelentek az un. 100 V-os, hosszú hanghálózatok (nagy impedanciák) meghajtását végző típusok, ill. ezen erősítők kiszolgáló egységei (bemondó egységek, zónakezelők, mátrixok).

Termékeink kialakításánál mindig a legmesszebbmenőkig vettük figyelembe a kiváló minőséget és a nagy megbízhatóságot, melyet a 3 ill. 5 év garancia is szavatol.

Az utóbbi pár évben felvettük a kapcsolatot a nagy múltú hangszórógyártóval, az angol FANE vállalattal. Ennek eredménye képpen a végerősítőink mellé elkészítettük hangfalainkat mind az ohmos, mind a 100 V-os rendszereinkhez. A hangszórók kiváló minősége és az alapos fejlesztői munka következtében sikerült összehangolni az erősítőinket és a hangládákat, ami tökéletes hangzással párosult.